Välkomna till Start, Linda och Monica!

Nu förstärker vi Start med de operativa projektledarna Linda Marteus och Monica N Persson, som bland andra kommer att jobba med våra kompisar på Stena Line och Scandlines. Linda har erfarenhet av allt från stora, internationella broschyrproduktioner till action marketing. När hon inte jobbar gillar hon animerad film, NES och seriemördarböcker. Och sin familj. Monica i sin tur tillför kunskap genom sin erfarenhet av att synka komplexa produktioner, där allt från kataloger och annonser till reklamfilm, gerilla och säljmaterial ingått. Hon har också jobbat mycket med digitala kanaler som t ex kampanjsidor, appar, fb och Spotify. Så här säjer Monica om att komma till Start:

-Man vet att det känns bra när det känns som man känt varann länge, på direkten. Alla är väldigt glada och trevliga och det är härligt, tycker jag. Så det så!

Välkomna till Startfamiljen båda två!