Siffror som gör oss glada.


Vi blir alltid lite extra glada när vi får veta att de jobb vi gör har gett resultat åt våra uppdragsgivare (det är ju trots allt det som är själva poängen med reklam).

För ett halvår sedan relanserade vi Stena Lines Tysklandslinje under konceptet ”En skönare resa”. Och redan nu har vi fått ta del av siffror som visar att vi är på rätt väg. Jämfört med samma period förra året har antalet bokningar för personbilar ökat med 19%, stora husbilar har ökat med 219%, små husbilar med 29% och husvagnsbokningarna har ökat med 204%.

Konceptet har framförallt tagits ut i dagspressannonsering och reklamfilm. Bilderna till kampanjen är tagna av fotograf Sven Prim/Agent Molly och i filmen ovan har våra vänner på Nute skapat en rörlig film utifrån ett platt fotografi. Hokus-pokus kallas det.