Hitta, boka och åk!

Nu blir livet lättare för alla som vill åka på konserter och evenemang ute i Europa. I dagarna lanseras findbookandgo.com – en sajt där man hittar hundratals evenemang och upplevelser ute i Europa och kan boka biljetter, boende och resa direkt.

Start Communication lanserar evenemangs- och upplevelsesajt för Stena Line.
Nu blir livet lättare för alla som vill åka på konserter och evenemang ute i Europa. I dagarna lanseras findbookandgo.com

- en sajt där man hittar hundratals evenemang och upplevelser ute i Europa och kan boka biljetter, boende och resa direkt.

Stena Line ligger bakom.
Sajten findbookandgo.com är ett initiativ från Stena Line. ”Visst är det kul att åka på en bilsemester”, menar Jens Axelsson, som är ansvarig för arbetet på Stena Line. ” Men vi vill väcka reslust på ett nytt sätt och peka på att det finns massor av kul saker att se och uppleva. Samtidigt har vi gjort processen – från tanke till handling – så kort och enkel som möjligt.”

Grundtanken: hitta, boka och åk.
Att åka till ett evenemang i till exempel Düsseldorf har tidigare varit en tidsödande sak att sy ihop. Nu är det betydligt enklare. På findbookandgo.com är allt serverat och upplagt för att boka. Målet är att kunna erbjuda närmare 1000 evenemang ute i Europa.

Många sökvägar.
”Sajten är en guldgruva om du har ett specialintresse”, säger Johanna Hellmér Wiberg på Start Communication som ligger bakom sajten. ”Här kan du se var du kan springa ett maraton, se en arenakonsert, ett formel 1-lopp eller gå på vinprovningsfestival.”

Vi på Start har utvecklat sajten i samarbete med Consid som svarat för teknisk implementering och systemutveckling.

Sajten är gjord med responsive design, vilket betyder att den anpassar sig efter om besökaren kommer från en dator, surfplatta eller smartphone.

Gå in och hitta dina intressen här Findbookandgo.com