Polfärskt tillhör Sveriges största bröddistributörer och levererar bröd- och kakprodukter från bland andra Polarbröd, Korvbrödsbagar’n, Hatting, Hägges och Gille till butiker i hela Sverige.

Att baka en film.

I somras gjorde vi en finfin stop-motion-film om brödföretaget Polfärskt och deras smarta affärsidé. Till vår hjälp hade vi Pontus Johansson (fotograf) och Maja Jakobsson (designer) med flera. Här kan du se hur de producerade filmen. Ett genuint hantverk som krävde tid, omsorg och fingerfärdighet.

Polfarskt_Behinf_the_scenes_webben

En nybakad film om Polfärskt.


Här är en film som vi har gjort för att berätta om Polfärskts smarta erbjudande, på ett enkelt och underhållande sätt. Filmen är gjord med stop-motion-teknik och alla komponenter är fysiska föremål, befintliga eller tillskurna i papper. Fotografen heter Pontus Johansson och Maja Jakobsson är designer. Tmp står för speakern samt musik från Pontus Johansson produktion.

Polfärskt tipsar Sveriges matbutiker.

Polfärskt jobbar med bröddistribution. De är landets tredje största brödleverantör, trots att de inte bakar en enda brödsmula själva. Men de är proffs på distributionen. Och de sitter på massor av kunskap om hur en brödavdelning ska vara uppbyggd och fungera för att sälja så mycket som möjligt. På Start har vi gjort en annonskampanj som går i ”Fri Köpenskap”. Här kommer Polfärskt att ge korta, snabba smakprov om hur man får fart på sin brödavdelning. Och om tipsen funkar kan handlaren få ännu bättre effekt om han bokar upp Polfärskts kategoriansvariga.

Polfärskt visar glad försäljning!

Våra vänner på Polfärskt har alla anledning att vara stolta! Det här året har försäljningen av deras Rågkaka ökat med 33% och de 270 brödbilarna kör i skytteltrafik mellan små och stora butiker runt om i landet. Nu har vi bland annat arbetat fram ett nytt bildmanér där vi på ett lekfullt sätt fokuserar på försäljning och produkter.

Behind the scenes. Polfärskt fotografering.

Igår var det dags för att fotografera en mängd butiksexponeringar för Polfärskt. Årets kollektion av bröd packades upp och ner i mycket rask takt. Renar, ugglor och diverse attiraljer livade upp exponeringarna. Det är viktigt att det exponeras rätt och ser inbjudande ut och därmed skapar spring i butiken! Ola hos oss höll i fotograferingen. Och den eminenta fotografen Jesper Orrbeck stod för fotograferingen. Se Jespers övriga finfina bilder här.